واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴ زینی‌وند: داوطلبان شورا‌ها باید تا ۲۷ مهر استعفا دهند واکنش عضو کمیسیون امنیت مجلس به ادعای امارات درباره جزایر سه‌گانه

سخنان قالیباف درباره مصوبه محرمانه بودن اموال مسئولان

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه محرمانه بودن لیست اموال مسئولان مربوط به مجلس هشتم است نه مجلس یازدهم، گفت: فرایند بررسی این موضوع کاملا مشخص است و رسانه‌ها باید در اطلاع‌رسانی این موضوع دقت لازم را انجام می‌دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 17
کد خبر: ۱۰۵۷۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛   محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (یکشنبه 25 مهرماه) در نطق پیش از دستور آغاز جلسه علنی اظهار داشت: فرا رسیدن سالروز آغاز امامت و ولایت حضرت صاحب‌الزمان(عج) را به تمامی عدالت‌جویان، حقیقت‌طلبان و مسلمین جهان تبریک و تهنیت می‌گویم. این روز عید امید و انتظار برای برقراری عدالت در سراسر جهان و از بین بردن تاریکی، ظلم و ناعدالتی تمام عامل در سایه ظهور امام زمان(عج)‌ و آسایش و راحتی دست خواهند یافت. ان‌شاءالله و از شر ستمگران و چپاولگران راحت خواهند شد و ظهور آن حضرت را از خداوند متعال مسئلت دارم.

 

وی گفت: در خصوص مطالبی که در روزهای اخیر بدون بررسی دقیق در برخی رسانه‌ها انتشار یافته است، توضیحاتی لازم است. مجلس یازدهم در باره محرمانه بودن اموال مسئولان هیچ مصوبه‌ای نداشته است؛ فرایند تصویب قانون در مجلس کاملا مشخص است و نمایندگان مجلس در این باره تصمیمی نگرفته‌اند، بلکه این تصمیم مربوط به مجلس هشتم است و در فرایند دیگری بررسی و تصویب شده است.

 

رئیس مجلس تصریح کرد: از اصحاب رسانه تقاضامندم که در خصوص بیان مطالب دقت بیشتری داشته باشند و موضوعات را پس از بررسی‌های متعدد اطلاع‌رسانی کنند. البته باید از تمام فعالان رسانه‌ای و خبرنگاران محترمی که با بررسی‌های دقیق در این خصوص روشنگری و رفع ابهام کرده‌اند تشکر کنم.

 

قالیباف افزود: منطقه غرب آسیا امروز در شرایط بسیار حساسی قرار دارد، طرح‌های پیچیده‌ای برای درگیر کردن کشورهای منطقه در جنگ‌های داخلی در جریان است. همچنین اختلاف‌افکنی بین کشورهای منطقه برای جلوگیری از به وقوع پیوستن همکاری‌های اقتصادی و ایجاد صلح پایدار در سراسر منطقه در دستورکار آمریکا و نیروهای وابسته به آن قرار دارد.

 

وی گفت: حوادث دلخراشی همچون کشتار مردم بیگناه در مسجد فاطمیه قندهار و تلاش برای ایجاد یک جنگ داخلی در افغانستان، آشوب های مسلحانه و غیر قانونی در لبنان، تفرقه افکنی در عراق و اظهارات دروغ و تحریک آمیز از سوی برخی سران کشورهای منطقه در یک هفته گذشته، این دسیسه ها را آشکارتر از قبل می کند.

 

قالیباف خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران خواهان حفظ صلح و امنیت در سراسر منطقه است و در هر کشوری اراده مردم را فصل الخطاب و منشأ رهایی از اختلافات و عامل خنثی شدن توطئه ها می داند، هر گونه ایجاد تفرقه و یا اقداماتی که امنیت را در سراسر منطقه نقض کند محکوم است و همه کشورها باید در راستای برقراری صلح و ثبات پایدار و افزایش روابط اقتصادی درون منطقه ای تلاش کنند.

 

رئیس مجلس افزود: در پایان از وزارت امور خارجه می خواهیم که در این شرایط حساس و در راستای حفظ امنیت و ثبات منطقه ضمن انجام اقدامات لازم، مواضع حکیمانه و عاقلانه جمهوری اسلامی ایران را فعالانه منعکس و پیگیری کند./فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار